Aanvraag Continuïteitsbijdrage

09-04-2020

Op 7 april bent u geïnformeerd over de Hoofdlijnen van de financiële regeling die op landelijk niveau gemaakt zijn tussen VWS en VNG. We hebben u op de hoogte gesteld dat de regio Twente deze landelijke regeling volgt.

Tevens is daarbij toegezegd dat u zo spoedig mogelijk geïnformeerd wordt over de uitwerking daarvan in een werkbare Twentse regeling door de 14 betrokken gemeenten. 

We zijn blij u te kunnen melden dat de Twentse regeling gereed is. Wij brengen u hierbij graag op de hoogte van de uitwerking van de tijdelijke declaratierichtlijnen voor Wmo en Jeugdhulp:

Dit document is tevens te vinden in het Zorgportaal onder "Documenten". U kunt zich aanmelden via het webformulier. Wij hopen daarmee duidelijkheid te scheppen in deze onzekere tijd.

Wij vragen zorgaanbieders om verantwoordelijkheid te nemen voor zorg, de kosten te beperken en alleen een beroep te doen op deze regeling indien absoluut noodzakelijk en danken zorgaanbieders voor hun inzet voor de kwetsbare inwoners en hun veerkracht en creativiteit om onze inwoners te ondersteunen in aangepaste vorm met respect voor de veiligheid.

Lees ook: Twente maakt zich gezamenlijk hard voor zorgcontinuïteit en financiering

 
 

Cookie-instellingen