Vacature zorgmakelaar

09-11-2021

Als regio’s Twente en IJsselland zijn wij samen met Jeugdbescherming Overijssel, William Schrikker Stichting en Leger des Heils jeugdbescherming & reclassering op zoek naar een tijdelijke zorgmakelaar. Dit voor het jaar 2022 voor ca. 36 uur per week (in een opdracht zitten pieken en dalen).

De opdracht

Jouw primaire doel is om ervoor te zorgen dat de jeugdbeschermers direct een verlichting ervaren t.a.v. hun (administratieve) werkdruk. Hoe je dit doet, maak je ook inzichtelijk. Je hebt zelf geen caseload, dus je bent niet aan het werk als jeugdbeschermer. Jouw inzet is pas nodig wanneer de zorg aan gezinnen stagneert, reguliere zorg niet volstaat en/of voorhanden is en/of bij complexe casuïstiek in de toeleiding naar
zorg.

Hierin zul je ongetwijfeld tegen knelpunten aanlopen. Jij bent in staat om deze knelpunten naar een hoger abstractieniveau te tillen en inzichtelijk te maken hoe deze knelpunten opgelost kunnen worden, ook structureel. Dit schrijf je na ca. een half jaar op in een plan. We willen dat de (administratieve) werkdruk structureel kan worden verlaagd. Jouw opdracht eindigt met een plan die volgt op je eerdere plan.

Meer weten?

Of ben je nu al enthousiast? Kijk dan vooral naar de volledige opdrachtbeschrijving. Deze vind je hier.

Cookie-instellingen