Negometrix gaat over naar Mercell

18-07-2023 528 keer bekeken

In oktober van dit jaar gaat Negometrix over naar Mercell. Dit heeft tot gevolg dat Negometrix vanaf dat moment niet meer te gebruiken is voor inschrijvingen en mutaties. OZJT/Samen14 is gebonden om per oktober 2023 gebruik te maken van Mercell.  

Dit heeft als gevolg dat alle gecontracteerde aanbieders voor één of meerdere producten in het Twents Ondersteuningsmodel en zich ingeschreven hebben via het aanbestedingsplatform Negometrix, over zullen moeten gaan naar Mercell. 

Wanneer er nog geen account bekend is bij Mercell, dient deze eerst aangemaakt te worden. Wanneer er al wel een account bekend is, dient er ingelogd te worden. Daarna zullen er twee vragen verschijnen die als volgt beantwoord dienen te worden:  

Bij vraag 1 moet u als gecontracteerde aanbieder aangeven dat u een contract heeft met OZJT/Samen14 en bij vraag 2 voor welke subtenders u bent gecontracteerd.  

Gecontracteerde aanbieders krijgen vanaf 1 augustus tot en met 30 september 2023 de gelegenheid zich te registreren in Mercell en de 2 hoofdvragen te beantwoorden. Het is belangrijk dat dit binnen de genoemde tijd gebeurt.

Let op: Indien een mutatie is ingediend die nog niet is afgerond, dan moet dit vóór 1 augustus a.s. worden afgehandeld, anders zal de desbetreffende mutatie na 1 september via Mercell opnieuw ingediend moeten worden. 

Mocht u er ondanks de beschrijving niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Mercell via telefoonnummer 085-2084666. 

Cookie-instellingen