Brookhuis Taxivervoer nieuwe uitvoerder van callcenter Regiotaxi Twente

30-09-2021 1660 keer bekeken

Vanaf 1 oktober a.s. is Brookhuis de nieuwe uitvoerder van het callcenter van Regiotaxi Twente. Het callcenter regelt de reservering van de ritten en beantwoordt vragen over het vervoer met de regiotaxi. Brookhuis Taxivervoer rijdt al jaren in de regio en is bekend met de Twentse streek.

Voor u als gebruiker van de regiotaxi verandert er weinig. De spelregels voor het reserveren van ritten zijn niet gewijzigd. Het reserveren van een rit kan via de gebruikelijke weg: online of telefonisch via 0900 1814. Om online te reserveren heeft u een account nodig. Hoe u dat doet, leest u hier.

Aanbesteding nieuwe uitvoerder callcenter

De huidige overeenkomst met Connexxion loopt eind september 2021 af. Daarom is begin dit jaar een aanbestedingstraject gestart. Wethouder Anja Prins, wethouder gemeente Losser en bestuurlijk trekker op het gebied van vervoer: We hebben uiteraard gekeken naar een goede prijs en een goede service voor de reizigers. Er zijn meerdere aanbiedingen gedaan. Brookhuis Taxivervoer kwam qua prijs en kwaliteit als beste uit de bus. Brookhuis begrijpt als uitvoerder de behoefte van de reizigers.”

Cookie-instellingen